„СИНАПСИС“ ЕООД е основано през 2004 г.

Залагайки на висок професионализъм, качество на обслужване, богат асортимент и използването на съвременни технологии при производството, фирмата бързо успя да заеме основни позиции на пазара за зърнени закуски. Компанията създаде уникална за България маркетингова система, която гарантира навременни доставки и обслужване, което е допълнителна гаранция за стабилност и перспективност, защитаваща интересите на клиентите ни.

Фирмата разполага с голяма складова база в северната промишлена зона на гр. Пловдив, на около 120 км от столицата на България – София.

На българския пазар фирмата представя и разпрoстранява широка гама висококачествени продукти, покриващи групaта на така наречените зърнени закуски за директна консумация: овесени ядки, мюсли и корнфлейксове. В асортимента си фирмата има и поръски (семена) за производство на пълнозърнени храни в хранителновкусовата промишленост – хлебарство, захарни изделия и др.

Високото качество на произвежданите продукти е гарантирано от изградената система за лабораторен и производствен контрол по цялата технологична и дистрибуторска мрежа – от входящите суровини до пакетирането на готовата продукция.

Фирмата изказва благодарност за високия професионализъм и коректност на всички свои партньори!